Spännande catering i Stockholm

En fördel som man har som boende i Stockholm är att man har större valmöjligheter. Ta exempelvis en fest som du ska arrangera. Här kommer direkt några problem att dyka upp i din planering och där det mesta handlar om logistiska sådana: var ska vi vara, hur får alla plats och hur ska vi göra med mat och dryck? 

“Catering i Stockholm handlar om att fylla alla behov och mindre om att enbart mätta magen. Som kund kan du göra spännande tillval som för att din fest tas till nästa nivå“ 

Vi förutsätter att det handlar om en fest och ingen mindre middag i goda vänners lag. De flesta i Stockholm bor i mindre bostäder och det gör att liknande, större tillställningar behöver extern hjälp för att bli lyckade. På de tre frågor vi ställde ovan så kan vi ge ett gemensamt svar – ett svar som är väldigt fördelaktigt då det kommer till Stockholm och som stavas catering. 

Catering i Stockholm handlar nämligen inte enbart om att – som i mindre städer – få varm mat levererad från punkt A till punkt B på en utsatt tid – i Stockholm så är catering klädd i en lite finare kostym; helt för att matcha de större behov som finns hos kunderna i staden. låt oss snabbt rada upp vad du som festarrangör kan få för dina pengar om du väljer catering i Stockholm: 

  • Lokal. Många företag inom catering står redo att bistå med lokal. Antingen i sin egen regi eller tack vare kontakter med andra företag - något som ger förmånliga priser. Under sommaren är det heller inte ovanligt att du som kund kan hyra partytält och inkludera ett sådant i din catering.
  • Bättre menyer: Du kan i Stockholm välja catering från alla världens hörn: asiatiskt, libanesiskt, svenskt, franskt, italienskt och så vidare. Dessutom så finns en större medvetenhet kring exempelvis vegetarisk kost och olika allergier. Har du gäster som lider av någon allergi eller som - vanligt idag - väljer bort kött från tallriken så behöver inte dessa lida: deras måltider blir exakt lika goda som alla andras.
  • Flexibilitet och service: Du bestämmer - företaget verkställer. Lite så fungerar det: vill du ha serveringspersonal, behöver ni dryck – rött vin, vitt, öl, alkoholfritt – och är det några särskilda tidpunkter som absolut måste hållas?
  • Underhållning. Hur fungerar din musikanläggning? Många företag inom catering i Stockholm kan även hyra ut sådana och därmed förvandla festen till ett dansande inferno (om man nu vill det). Ett annat roligt exempel på underhållning gäller libanesisk catering - där kan du bland annat välja magdansöser som ger festen det där lilla extra och som skänker menyn en större autencitet.
  • Du får delta. Den största anledningen – och det bästa skälet – till att välja catering är att man som festarrangör kan delta på festen utan att behöva tänka på mat, underhållning och andra problem. Anordnar man en fest så vill man träffa sina gäster, ha roligt och njuta av ett tillfälle som allt för sällan uppenbarar sig. Detta oavsett var man bor – skillnaden är att man i Stockholm får lite mer för sina pengar då man väljer catering. 
16 Jan 2018


Kostradgivare.nu är en sida om kostrådgivning, träning och hälsa som främst fokuserar på LCHF och Paleo. Här hittar du recept, träningstips, tips på hur du kan ändra dina matvanor och mycket mer som främjar en god hälsa på lång sikt snarare än olika trend-dieter som ofta ger motsatt effekt. Följ vår blogg och få mer information om hur du kan förändra ditt liv och din hälsa till det bättre.