Serviceinriktad akuttandläkare finns i Stockholm

Vänta inte för länge med att boka en tid hos en akuttandläkare i Stockholm om du har akuta problem med dina tänder. Akuta besvär bör aldrig förbli obehandlade.

Hur noga du än är med din munhygien kan du drabbas av intensiv tandvärk, inflammation eller problem med en visdomstand. Då kan du inte vänta på en reguljär tandläkartid utan behöver boka en akuttid hos en tandvårdsklinik. Det är extra viktigt i de fall du har feber i samband med dina besvär.

Ju snabbare åtgärderna sätts in, desto mindre är risken för större komplikationer. Det finns många olika orsaker till tandvärk. Ofta kan det bero på en inflammation i tandens nerv eller i tandens fäste i benet. Orsaken till det kan till exempel vara obehandlade hål i tänderna.

En akuttandläkare finns för dig när du behöver

Om du haft tandvärk vet du hur ont det kan göra. Tyvärr väntar en del för länge med att boka en tid hos en akuttandläkare i Stockholm. Det kan innebära att problemen förvärras. Tveka därför aldrig att kontakta en tandvårdsklinik som erbjuder akuttider. Det är inte enbart vid tandvärk du kan vara i behov av akut tandvård.

Du kan behöva uppsöka en akuttandläkare om du bitit av eller skadat en tand. Skulle det hända att du slår ut en tand är det viktigt att du får behandling snarast möjligt. Det går att rädda en utslagen tand om du får hjälp i tid. Förvara tanden i munnen eller i ett glas med saliv eller mjölk under tiden du beger dig till tandvårdskliniken.

Mer om akuttandläkare, kan du hitta här: akuttandläkarestockholm.net

18 Feb 2023


Kostradgivare.nu är en sida om kostrådgivning, träning och hälsa som främst fokuserar på LCHF och Paleo. Här hittar du recept, träningstips, tips på hur du kan ändra dina matvanor och mycket mer som främjar en god hälsa på lång sikt snarare än olika trend-dieter som ofta ger motsatt effekt. Följ vår blogg och få mer information om hur du kan förändra ditt liv och din hälsa till det bättre.