Kan fillers påverka hur man äter?

Fylliga, stora läppar står ofta överst på kvinnors önskelista då det kommer till sin egen kropp. Få föds med de där härliga läpparna som exempelvis Angelina Jolie har och de flesta får nöja sig med små streck snarare än de större larvliknande läpparna. En dröm som stannar blott vid en dröm? inte nödvändigtvis. Idag så finns det flertalet spännande behandlingar som kan ge dig de läppar du alltid drömt om - till en rimlig kostnad och helt utan risk dessutom. Ett exempel på en sådan behandling handlar om Fillers och den ska vi granska lite mer ingående här.

Fillers innebär att man injicerar en vätska i läpparna och att man genom detta också får fylligare sådana. Vätskan innehåller ett ämne - hyaluronsyra - som kroppen välkomnar; det talande är att ämnet hyaluron har unika, återfuktande egenskaper som gör att effekten sitter i länge. Man kan räkna med minst ett halvår och upp emot ett år innan man åter bör fylla på med nya fillers. Hyaluron, ska tilläggas, är viktigt vid läkning efter exempelvis en skada och en operation. Det gör att du som kvinna också kan se fillers som en säker behandling som ger dig minimal konvalescens och ett riskfritt ingrepp.

Fillers är en säker behandling som ger kort konvalescens. Dagarna efter kan innebära att det behandlade området - i det här fallet läpparna - blir svullna och ömma. Det kan påverka ditt ätande. Men, värken tar du udden av genom vanliga värktabletter. Det är en ren vanesak att äta med större, fylligare läppar.

Påverkas du då? Nja. Det kommer att sticka till i dina läppar och du kan dras med viss svullnad under några dagar efter att du fått fillers injicerade. Mer än så är det sällan och heller inte värre än att smärtan kan bedövas med vanliga värktabletter. Du kanske upplever en ovana att äta mat i direkt anslutning till din behandling - i och med att läpparna dels är större och dels också lite ömma. Det är dock en ren vanesak.

Hitta en klinik i Stockholm för ett säkert ingrepp

Vi säger att fillers är en säker behandling. Det är dock en sanning med viss modifikation. Var du får behandlingen utförd spelar en väldigt stor roll och här bör du vara noggrann innan du bestämmer dig. Hygien är extremt viktig och detsamma kan sägas om personalens utbildning och erfarenhet. Det handlar trots allt om att en spruta ska sättas i dina läppar - eller ditt ansikte: fillers fungerar även bra för att släta ut huden och ta bort rynkor.

Vilken produkt som används spelar också en stor roll. Alla har olika egenskaper och ger olika effekt. Det man ska eftersöka - oavsett - är att den produkt som används har en CE-märkning. Det måste den ha för att få användas i Sverige.

Väljer du rätt klinik i Stockholm och använder en produkt som passar din kropp så är fillers ett av de säkraste och mest effektiva behandlingarna som finns på marknaden. Oavsett om du vill ha fylligare läppar eller om du vill släta ut din panna.

Läs mer om fillers på https://www.fillersstockholm.se.

27 Aug 2018


Kostradgivare.nu är en sida om kostrådgivning, träning och hälsa som främst fokuserar på LCHF och Paleo. Här hittar du recept, träningstips, tips på hur du kan ändra dina matvanor och mycket mer som främjar en god hälsa på lång sikt snarare än olika trend-dieter som ofta ger motsatt effekt. Följ vår blogg och få mer information om hur du kan förändra ditt liv och din hälsa till det bättre.