Ge företaget HLR-utbildning i Stockholm

Slå två flugor i en smäll. En HLR-utbildning i Stockholm ger företaget möjlighet att träna tillsammans på praktiska och teoretiska kunskaper som kan rädda liv.

I ett företag är man beroende av att personalen kan arbeta tillsammans. När samarbetet är bra blommar affärerna. Tyvärr är motsatsen också sann, när samarbetet är dåligt och det gnisslar och knakar i bemanningen haltar produktionen och försäljningen. Det är inte konstigt att många företag investerar rejält med pengar i personalfrämjande åtgärder.

En sådan åtgärd är just träning på samarbete genom temadagar, kick-off, gemensamma firmaresor och liknande. Ett bra sätt att låta personalen träna på samarbete är att ha utbildningsdagar. En HLR-utbildning är perfekt i sammanhanget, här får arbetsstyrkan livsnyttiga kunskaper samtidigt som de måste kliva utanför sina vanliga ramar och träna tillsammans.

HLR-utbildning – en övning i samarbete

Om man planerar att gå en HLR-utbildning i Stockholm, eller köpa in en utbildning till företaget finns det lite alternativ att välja mellan. En HLR-utbildning kan kompletteras med HLR för barn, eller första hjälpen som är generellt inriktat mot insatser för människor i nöd. Det finns även leverantörer som erbjuder utbildningar för systematiskt brandskyddsarbete och heta arbeten.

De flesta väljer att bara ta själva HLR-utbildningen. Oavsett vad man väljer kan man förbereda sig på att boka in en repetition av kunskaperna några månader eller något år senare. Dels sitter kunskaperna från HLR-utbildningen mycket bättre med repetition, dessutom får man en chans att höra om nya kunskaper och nya rön kring HLR. Låt gärna de som gått utbildningen tidigare vara med och träna med de som är helt nya.

1 Sep 2022


Kostradgivare.nu är en sida om kostrådgivning, träning och hälsa som främst fokuserar på LCHF och Paleo. Här hittar du recept, träningstips, tips på hur du kan ändra dina matvanor och mycket mer som främjar en god hälsa på lång sikt snarare än olika trend-dieter som ofta ger motsatt effekt. Följ vår blogg och få mer information om hur du kan förändra ditt liv och din hälsa till det bättre.