Gå ned i vikt utan att vara hungrig

Är du trött på att försöka gå ned i vikt och samtidigt gå omkring och vara hungrig? Det finns faktiskt sätt att gå ned i vikt på utan att behöva vara hungrig, läs vidare här nedan för tips.

Många av oss vill vid något tillfälle i livet försöka gå ned lite grann i vikt. Det är många svenskar idag som lider av övervikt och det vet vi alla att det inte är hälsosamt i längden. Men hur kan man då gå ned i vikt utan att för den sakens skull behöva gå omkring och vara hungrig hela tiden? Det är ofta en av de saker som gör att folk slutar med dieter och bantning, att de hela tiden är hungriga och mest går omkring och mår dåligt för att de inte får i sig tillräckligt med mat. Man kan faktiskt gå ned i vikt utan att vara hungrig hela tiden, vi människor måste få i oss energi så att vi orkar med våra dagar.

En vägare

Mellanmål

Hur gör man då detta på enklast möjliga sätt? Det finns idag en hel uppsjö med olika måltidsersättningar som man kan ta antingen mellan sina mål mat eller som enda energiintag om man så vill. Människor som behöver gå ned väldigt mycket i vikt tar ofta dessa ersättningar som sitt enda matintag, det ger på så vis en stor fördel när det kommer till att förlora vikt. Men för att kontrollera sitt intag under dagen mellan sina måltider, så kan man ta dessa måltidsersättningar som mellanmål helt enkelt. Många gånger är det just småätande mellan måltiderna som gör att man lägger på sig en del i vikt. Genom att ta sådana här ersättningar för sina måltider så kan man på ett enkelt sätt kontrollera sin vikt.

Måltidsersättningar för viktnedgång

Det finns färdigblandade måltidsersättningar som man kan köpa och enkelt ha med sig när man är på språng. Dessa kostar lite mer så klart, så om man vill spara in på sin ekonomi är det bättre att köpa pulver som man själv kan blanda. Det går utmärkt att blanda dessa och sedan ta med sig i farten. De kommer i olika smaker och har olika egenskaper. Om man samtidigt som man använder sig av dessa ersättningar tränar mycket, kan det vara bra att kombinera med ett proteinpulver för musklernas skull. Man ska inte behöva vara hungrig för att kunna gå ned i vikt, prova den bästa måltidsersättning du också. 

5 Apr 2020


Kostradgivare.nu är en sida om kostrådgivning, träning och hälsa som främst fokuserar på LCHF och Paleo. Här hittar du recept, träningstips, tips på hur du kan ändra dina matvanor och mycket mer som främjar en god hälsa på lång sikt snarare än olika trend-dieter som ofta ger motsatt effekt. Följ vår blogg och få mer information om hur du kan förändra ditt liv och din hälsa till det bättre.